SENARİST KIZLAR ÇETESİ FAN
Daha Ayrıntılı Hizmet İçin Ve Daha Çok Forum Kalitesi İçin Lütfen Üye Olun

Eğer Üye İseniz Lütfen Giriş Yapın

armi(hande soral) ve utkudan(burak sağyaşar) sevgililer gününe özel röportaj

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

armi(hande soral) ve utkudan(burak sağyaşar) sevgililer gününe özel röportaj

Mesaj tarafından M_İ_R_A_Y Bir Salı Şub. 10, 2009 7:08 pm

hande soral ve burak sağyaşar trendye sevgiler gününe özel röportaj verdi.

SEVGİLİLER İÇİN HER GÜN ÖZELDİR.

Aşk sizin için ne ifade ediyor?
Burak:bence aşk ili kişinin tek kişiye dönüştüğü şeydir
Hande:aşk benim için iki olmak,birlikte aynı şeyleri hissediyor olmak.aşk farklı bir biyoloji bence.çok güzel,herkes yaşamalı.

Hiç aşık oldunuz mu?
Hande:evet
Burak:ben de oldum.

En son ne zaman oldunuz?
Hande:son zamanlarda olmuştum.
Burak:benim de öyle.çok uzun zaman olmadı.

Aşk yüzünden yaşadığınız kötü bir olay var mı?
Burak:aldatılmıştım.Ankara'dan İstanbul'a gelip bir yeri bastığım oldu.kavga çıkardım.çok da seviyodum ama hiç sevilmediğimi gördüm.en kötü şey aldatılmaktı.bir kere oldu ama artık olursa de umursamayacak kıvama geldim.bence seven insan aldatmaz.
Hande:aşk çok güzel bir duygu.aşkın içinde kötü bir şey olmamalı.bunu kendime yapmam,böyle bir şeyi yaşamama da izin vermem.çok şükür kötü bir olay yaşamadım.aşkın gerçekten bir ömrü var.
Burak:bence yok.annemle babam hala birbirlerine aşık.
Hande:sevgiye dönüştüğü zaman daimi bir süreç oluyor.yani aşk bitebiliyor.karşımdaki kişinin hareketleri bir süre sonra beni rahatsız ediyorsa o zaman aşk bitmiş oluyor demektir.

Aşk için yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?
Burak:çılgın bir yapım yok.ben 20 yaşama geldiğimde ilk defa bir kıza gül almışımdır.sürpriz olarak,çılgınca yaptığım şey olmadı.olursa da evlenme teklif edeceğim kişiye yaparım diye düşünüyorum.
Hande:aşık olduğum zaman o an ne hissediyorsam,ne istiyorsam her şeyi yaparım.en çılgınca şey karşındakine onun bana karşı olan duygularını bilmeden gidip "sana aşığım" diyebilmem.hiçbir zamanda sakınmam.

Sevgililer Günü'ne yalnız mı giriyorsunuz?
Burak:ben bu konuda bir şey söylemek istemiyorum.
Hande:ben yalnız giriyorum.

Bugüne kadar yaşadığınız en güzel Sevgililer Günü hangisiydi?
Burak:hiçbir zaman Sevgililer Günü'nde sevgilim olmadı!
Hande:benim için Sevgililer Günü özel bir gün değil.trendy okurları için bir araya geldik ama gerçekten sevgilin varsa her gün özeldir.önceden bir sevgilim vardı ve tüm Sevgililer Günü'm onunla geçti.ilk defa yalnız olacağım.benim için bu günün hiçbir anlamı yok.

Hayalinizdeki tipler nasıl?
Burak:benim kafamda çizdiğim biri yok.çok inandığım bir söz vardır;"Umarsan Küsersin."kendini şartlandırdığın modelle değil de başka biriyle evlenirsen bu pek sağlıklı olmaz.
Hande:hayalimde kimseyi çizemiyorum.çünkü çizdiğiniz gibi olmuyor.esmer severim derken sarışın beğeniyorum.sarışınlardan hoşlanıyorum derken kumral seviyorum.tipim ya da tarzım yok.bence kimsenin yoktur.gönül kimi seviyorsa o senin için en güzel oluyor.

Yerli ya da yabancı ünlülerden biriyle aşk yaşamak isterseniz kim olurdu?
Burak:şu an aklıma gelmiyor.
Hande:Josh Holloway ile isterdim.görünüş olarak söylemiyorum.karısına çok sadık olduğunu bildiğim için aşk yaşayabileceğim biri olarak düşünüyorum.

Hiç aldattınız veya aldatıldınız mı?
Burak:aldatıldım ama aldatmadım.ben uzun ilişki yaşamadım.en uzunu 6 ay sürdü.çok yeni olduğu için aldatmayı da düşünmedim ama heralde yapmam.
Hande:haberim olmadan aldatılmış olabilirim.aldatmayı düşündüğüm an o ilişki kafamda bitmiştir,çünkü benim aklımdan başkası geçiyordur.kafamda da bittiyse gider bitiririm,aldatmam.

Hiç platonik aşık oldunuz mu?
Burak:evet.çok uzaktan çok sevdim.gittim,geldim,uzaktan izledim.sordum ama bir sebebi olmamasına rağmen istemedi.ben platonik aşkı içimde yıllarca yaşamam,bitiririm.
Hande:evet platonik aşık oldum.ama platonik kalmadı.ben aşıksam gider söylerim.çok ulaşamayacağım yerlerde de olsa söylerim.bir şeyler hissediyorsam boşa değildir.mutlaka karşı tarafta da bir şey vardır.bende söyledim,ama olmadı.

Genelde kızlar söylemezler...
Hande:konu şak olduğu zaman böyle bir ayrımın olduğunu düşünmüyorum.aşık olduğum zaman hiç beklemem.uzak durmak gibi stratejilerim yoktur.aşkın öncesi sonrası yoktur.ben sevdiğimi söylüyorsam mutluyumdur.önemli olan da benim mutluluğum.
Burak:ben de karşıyım ona.erkek çok sevsede söylemesin diye bir şey yok.

Trendy okurları için Sevgililier Günü'ne özel bir mesajınız var mı?
Burak:"Sevgilim yok,tek geçireceğim" diye üzülmesinler.ya da mutlaka bir şey yapma ihtiyacı hissetmesinler.bir gün okuldan dönerken aldığı çiçek,sırf sevgililer günü diye ona çiçek alınmasından daha iyidir.ben olsam öyle mutlu olurdum.
Hande:Sevgililer günü artık ticari oldu.sevgilin varsa her gün özeldir.yoksa da 14 şubat'ın 13 şubat'tan farkı yoktur.

M_İ_R_A_Y
üye
üye

Kadın
İş/Hobiler: kitap okumak,televizyon izlemek,gezmek,bilgisayar,müzik dinlemek
TAKIMIM:
Rep Gücü: 16

Kullanıcı profilini gör http://yarim.com@hotmail.com

Geri: armi(hande soral) ve utkudan(burak sağyaşar) sevgililer gününe özel röportaj

Mesaj tarafından yasemin_yusuf Bir Çarş. Şub. 11, 2009 4:58 pm

saol cnm çok güzel bir ropörtaj ayrıca hande soralumduğumdanda olgunmuş çok olgunca şeyler sölemiş yazık burağada ya aldatılmış öle biri aldatılır mı

yasemin_yusuf
üye
üye

Kadın
İş/Hobiler: Kitap okumak,Senaryo yazmak,Müzik dinlemek
RUH HALİ:
TAKIMIM:
Rep Gücü: 218

Kullanıcı profilini gör

Geri: armi(hande soral) ve utkudan(burak sağyaşar) sevgililer gününe özel röportaj

Mesaj tarafından M_İ_R_A_Y Bir Çarş. Şub. 11, 2009 5:12 pm

bişey diil cnm evet hande sandığımdanda olgunmuş burağımada yazık yaa o aldatılır mı

M_İ_R_A_Y
üye
üye

Kadın
İş/Hobiler: kitap okumak,televizyon izlemek,gezmek,bilgisayar,müzik dinlemek
TAKIMIM:
Rep Gücü: 16

Kullanıcı profilini gör http://yarim.com@hotmail.com

Mesaj tarafından cemre_hepsi_özge Bir Çarş. Şub. 11, 2009 5:57 pm

canım ya yazık aldatılmış ben çokk sewiom onları resimleri var mı acaba?

cemre_hepsi_özge
üye
üye

Kadın
İş/Hobiler: msn,senaryo okumak,kitap okumak,senaryo yazmak,gezmek,en ii arkimle alışweriş yapmak:)
RUH HALİ:
TAKIMIM:
Rep Gücü: 44

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics